Vés al contingut

Farmaindustria i la Plataforma Tecnològica Espanyola Medicaments Innovadors organitzen, juntament amb Biocat i CataloniaBio, una jornada sobre el finançament d'empreses de recent creació en l'àmbit de la biomedicina, que se celebrarà el 8 de juliol a l'Auditori del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB).

La inauguració anirà a càrrec del president de Farmaindustria, Jesús Acebillo; el president de CataloniaBio, Antonio Parente i el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells.

Durant la jornada s'abordaran les principals barreres en el finançament d'start-ups biomèdiques, un debat que comptarà amb la participació de Julia Salaverría d'Ysios Capital Partners i Antonio Molins* de Garrigues. També es posarà sobre la taula, la visió que tenen les companyies farmacèutiques i les bioempreses en salut humana de la seva cooperació mútua. De la visió des de les empreses farmacèutiques en parlaran José Luis Diaz* d'Almirall i Juan José Artells de Novartis, mentre que Cristina Quiles* de Neuroscience Technologies i Carlos Buesa d'Oryzon Genomics donaran la seva opinió com a directius de bioempreses.

Amb motiu d'aquesta jornada es presentarà l'informe posat en marxa fa uns mesos per Farmaindustria per analitzar l'impacte de la crisi econòmica mundial en el finançament de les empreses espanyoles de recent creació que desenvolupen la seva activitat en l'àrea de la biotecnologia aplicada a la salut humana.

Programa

Inscripció (Data lími: 7/7/2010)

Data: 8 de juliol de 2010
Lloc: PRBB • Auditori • C/ Doctor Aiguader, 88 • Barcelona

* Ponents pendents de confirmació.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.