Vés al contingut

REDACCIÓ

General Electric Healthcare, amb la col·laboració de diverses companyies de capital risc, ha llançat el programa de finançament Healthyimagination Challenge amb un pressupost de 100 milions de dòlars per desenvolupar i portar al mercat idees innovadores en diagnòstic precoç i medicina personalitzada del càncer de mama. Durant la presentació del programa, el director general de la multinacional, Jeff Immelt, va declarar que invertiran més d'un bilió de dòlars els propers cinc anys en R+D en noves tecnologies i solucions tant per al diagnòstic com pel tractament del càncer.

Poden optar al finançament investigadors, emprenedors i empreses innovadores del sector de la salut. Els guanyadors, que es donaran a conèixer durant el primer trimestre de 2012, se'ls oferirà l'oportunitat de desenvolupar una relació comercial amb General Electric i quatre socis de capital risc (Kleiner Perkins Caufield & Byers, Venrock, Mohr Davidow i MPM Capital), a banda de rebre finançament.

Un jurat d'experts internacionals —entre ells Andrew C. von Eschenbach, excomissari de l'FDA i director de l'Institut Nacional del Càncer als Estats Units, i Michael J. Harsh Wauwatosa, vicepresident i director de Tecnologia de General Electric Healthcare— valorarà la innovació, la fiabilitat i l'impacte dels projectes que es presentin.

El període per presentar les propostes és fins el 20 de novembre de 2011.

Vídeo de presentació de Healthymagination

Nota de premsa

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.