Vés al contingut

Redacció

La Fundació Genoma España s'integrarà a la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), encara que algunes de les seves funcions passaran al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI). Ambdues entitats depenen de la Secretaria d'Estat d'Investigació, Desenvolupament i Innovació, adscrita al Ministeri d'Economia i Competitivitat.

Aquesta és una de les mesures incloses en el Pla de reestructuració i racionalització del sector públic empresarial i fundacional estatal aprovat pel Consell de Ministres el dia 16 de març de 2012.

Creada el 2002, Genoma España ha impulsat el desenvolupament tecnològic, la transferència de coneixement i la innovació a l'Estat espanyol, principalment en el sector biotecnològic. Entre els seus projectes més destacats trobem el programa Innocash i la publicació de l'informe anual Rellevància de la biotecnologia a Espanya.

La FECYT, nascuda el 2001, té com a missió impulsar la ciència i la innovació apropant-les a la societat i donant respostes a les necessitats del Sistema Espanyol de Ciència, Tecnologia i Empresa (SECTE).

Tots els programes i convocatòries oberts el 2012 per Genoma España segueixen vigents i sense modificacions en les seves condicions i objectius.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.