Vés al contingut

Del 3 al 6 de juny de 2024, el San Diego Convention Center, a Califòrnia, acollirà la BIO International Convention, considerada la trobada internacional de partnering més important del sector biotecnològic. Aquest esdeveniment, que compta amb la participació de més de 1.100 empreses de biotecnologia, institucions acadèmiques i altres actors clau de més de 30 països, té com a principal objectiu establir acords de col·laboració, aliances estratègiques i oportunitats de negoci.

Una de les notícies més destacades és la presència de la BioRegió de Catalunya, que serà protagonista en aquesta edició. Un total de 30 empreses i entitats catalanes participaran a la trobada, mostrant el potencial i la innovació de la biotecnologia catalana a nivell internacional. Aquesta presència representa més d'un 40% de la delegació espanyola dins del Pavelló d'Espanya, posant de manifest el lideratge de Catalunya en el subsector biotecnològic. Dins d'aquesta delegació catalana, destaquen empreses com Ability Pharmaceuticals, CYTES Biotechnologies, Minoryx Therapeutics, AHEAD THERAPEUTICS, ELEM Biotech, Neuraxpharm, i moltes altres, que comptaran amb estands en els pavellons d'Espanya i d'Europa.

A més, la convenció ofereix una sèrie de sessions d'interès, com la quina està prevista pel mateix dilluns 3 de juny sobre la construcció de capacitats per a la indústria dels usos secundaris de dades de salut. Aquesta sessió, moderada per Montserrat Daban, directora d'Anàlisi Estratègica i Relacions Internacionals de Biocat i presidenta del Consell Europeu de BioRegions (CEBR) comptarà amb la participació de destacats experts de la indústria i institucions clíniques, com Jean Marc Bourez, CEO d’EIT Health, Mariano Vázquez, CEO d'ELEM Biotech, Elina Drakvik, Senior lead de Health Data 2030, Aenor Sawyer, Director UC Space Health de la Universitat de San Francisco i Brad Ship, Partner d’Alira Health. 

Per a aquells interessats a participar, encara hi ha temps per inscriure-s'hi. Les inscripcions de la convocatòria d’ICEX estaran obertes fins al 3 de juny de 2024. La BIO International Convention 2024 és una oportunitat única per establir contactes, trobar finançament, aconseguir nous clients i conèixer les últimes tendències en el món de la biotecnologia.

La Generalitat de Catalunya, ACCIÓ-Catalonia Trade and Investment i Biocat organitzen el Catalonia BioNetworking Event en el marc de la Bio International Convention 2024, un esdeveniment de networking per als professionals interessats a explorar els ecosistemes biotecnològics dels EUA i de Catalunya. La trobada tindrà lloc el dilluns 3 de juny, de 18:00h a 19:30h, a l'Hotel Hilton Bayfront San Diego. Registra't

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.