Vés al contingut

La plataforma de salut digital iGlobalMed ha tancat una ronda de finançament de 300.000 euros. Amb aquesta operació, el cofundador de Conector, Carlos Blanco; i mentors com Marcos Alves (El Tenedor); Jorge Blasco (Boutiquesecret); Santi Sánchez (Openshopen); business angels de la xarxa ESADE-BAN i firmes inversores com Sitka Capital i Civeta han entrat com a socis a la companyia.

Després del seu pas per Conector Startup Accelerator i de rebre un préstec de l’Institut Català de Finances (ICF), iGlobalMed ha consolidat la seva presència al mercat nacional i actualment és l’única plataforma e-health que té acords amb quatre dels cinc grans grups hospitalaris d’Espanya. A Catalunya és l’única plataforma que té acords amb els metges de la clínica Teknon, Dexeus i amb la Clínica Sagrada Família.

La tecnològica treballa per posar en contacte als pacients particulars directament amb els metges, ja siguin persones que no tenen mútues o assegurança privada, pacients que volen una segona opinió mèdica, que estan en llista d’espera o el seu origen sigui l’anomenat turisme sanitari.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.