Vés al contingut

Redacció

La tercera edició de l'Innovation Days, una trobada per promoure la transferència de tecnologia i la col·laboració en projectes de l'àmbit de les ciències de la vida que organitza el grup francès Universal Medica, se celebrarà de l'1 al 3 d'octubre de 2012 a París. El 2011 el congrés va reunir 550 representants de companyies farmacèutiques, grups de recerca pública, empreses de biotecnologia early stage, inversors i professionals de la transferència tecnològica i la propietat intel·lectual de França i 17 països més, entre ells, Espanya.

Biocat és una de les entitats col·laboradores del congrés juntament amb GSK, Ipsen, MSD, Sanofi, l'Associació Suïssa de Biotecnologia, entre d'altres.

Innovation Days ofereix:

  • Reunions de partnering one-to-one (el 2011 se'n van fer més de 500)
  • Sessions plenàries i conferències
  • Presentacions d'empreses biotecnològiques
  • Espai d'exposició

En aquesta edició s'organitzarà un Satellite Event, el dia 3 d'octubre, amb dues conferències sobre l'accés a mercats emergents: China Market Access i Russian Market Access. Un altre dels atractius de la trobada és el Premi a la Innovació, dotat amb 100.000 euros i un any de serveis gratuïts per part d'Universal Medica Group, el qual va difondre Biocat en aquest web el passat mes de març. Del centenar de candidatures rebudes de diversos països de la UE, el jurat ha seleccionat 15 finalistes —quatre són de Catalunya— perquè presentin els seus projectes en el marc del congrés i es pugui conèixer el guanyador.

Les empreses de la BioRegió de Catalunya tenen un descompte en la inscripció:

  • Empreses de biotecnologia i investigadors: 360 euros abans del 15/7/2012 i 450 euros després del 15/7/2012
  • Empreses farmacèutiques: 640 euros abans del 15/7/2012 i 800 euros després del 15/7/2012

Inscripció (codi BiocatID2012)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.