Vés al contingut

REDACCIÓ

La biotecnològica Intelligent Pharma —amb seu al Parc Científic Barcelona i especialitzada en el desenvolupament, comercialització i ús de noves tecnologies computacionals pel disseny de fàrmacs— acaba d’obrir una nova filial a Hertfordshire, al nord de Londres (Regne Unit), tan sols un any més tard de la posada en marxa de la seva primera oficina internacional, a Heidelberg (Alemanya). Aquesta segona delegació europea està ubicada al clúster BioPark, una pròspera comunitat científica de tecnologia biofarmacèutica i mèdica i proveïdors de serveis especialitzats.

“L’obertura d’aquesta nova delegació al Regne Unit és un pas més en la completa internacionalització de l’empresa. El nostre esperit és de ser una companyia global, i aquest tan sols és un dels passos que hem de fer per recórrer aquest camí”, afirma el Dr. Ignasi Belda, fundador i director general d’Intelligent Pharma.

Del 27 al 30 de juny, viatjaran per quart any consecutiu a la principal fira biotec mundial, la BIO, amb la delegació catalana d'empreses (coordinada per Biocat). Aquest any la fira se celebra a Washington. L'objectiu és obrir una delegació als Estats Units.

Intelligent Pharma ha aconseguit, amb només quatre anys de trajectòria, tenir com a clients "pràcticament totes les empreses farmacèutiques espanyoles, un gran nombre de companyies biotecnològiques i institucions públiques de recerca en ciències de la vida", explica Belda, i consolidar-se com a un referent dins del seu àmbit a l’Estat espanyol.

Pel que fa a la seva presència internacional, disposa d'una cartera de clients al Regne Unit, Estats Units i Mèxic, i té establert un acord marc de col·laboració amb la multinacional britànica IDBS. El passat mes de març, la companyia també va signar els seus dos primers contractes de recerca als Estats Units amb SciClone Pharmaceuticals, especialitzada en el desenvolupament de fàrmacs per al mercat xinès en les àrees d’oncologia i infeccions.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.