Vés al contingut

Conèixer els protagonistes dels majors i més recents èxits empresarials; marketplaces on experts en salut, telecomunicacions i cleantech explicaran on, com i en què invertir; i una competició on els millors plans empresarials del món d'start-up competiran per convèncer els inversors. Aquesta és l’oferta de la segona edició del HiT Barcelona, que se celebrarà els dies 16 i 17 de juny en el marc de la Setmana de la Innovació i l’Emprenedoria –l’anomenada bizbarcelona–, i on s'esperen més de 10.000 assistents.

El format del HiT Barcelona fa que sigui una trobada on s’integren espais dedicats al coneixement, idees revolucionàries i grans oportunitats de negoci. Al llarg de dos dies, reunirà líders empresarials, inversors i emprenedors que estudiaran les últimes tendències internacionals en matèria d'innovació i tecnologia, identificaran noves innovacions comercials, faran networking amb la comunitat internacional i gestaran nous negocis i inversions.

Aquest any, el HiT inclou el Symposium on Urban Parks and Clusters, en el que empreses, institucions i responsables de polítiques podran compartir com les ciutats estan creant iniciatives en ecologia i innovació. També s’ha organitzat el Global Judging Committee, format pels 30 inversors més importants del món que actuaran com àrbitres de la Global Entrepreneurship Competition. La meitat d'ells seran alts representants de les principals venture capital i l'altra, alts executius de multinacionals capdavanteres en inversió estratègica i de risc.

Els projectes inscrits optaran a una inversió de 116 milions d’euros

Els emprenedors que participin en la segona edició de HiT Barcelona tindran l’oportunitat de presentar el seus projectes als principals fons d’inversió privada del món durant les sessions d’speed dating programades dins el Venture Capital Corner. Tots aquests emprenedors optaran a una inversió potencial difícil d’igualar en cap altre esdeveniment similar: 116 milions d’euros. Molts dels fons privats d’inversió que ja han confirmat la seva presència gestionen carteres de més de 2.000 milions de dòlars en total i acostumen a invertir entre un i vuit milions per projecte.

El HiT està organitzat per Fira Barcelona i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, amb la col·laboració de diversitat d’entitats vinculades amb la innovació a Catalunya, entre elles Biocat.

Programa:

Dies: 16 i 17 de juny de 2010
Lloc: Palau de Congressos (Fira de Barcelona) • Av. Reina Maria Cristina, s/n • Barcelona

Inscripció

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.