Vés al contingut

Biocat i la Universitat de Santiago de Compostel·la (USC) han signat un acord de col·laboració per impulsar l'economia del coneixement i la innovació, optimitzant el finançament d'empreses biotecnològiques i projectes vinculats a la BioRegió de Catalunya.

Gràcies a la signatura d'aquest acord, els investigadors i spin-off d'universitats, centres tecnològics i parcs científics de la BioRegió de Catalunya que busquin inversors per als seus projectes, línies de recerca o patents, poden adherir-se sense cost a la plataforma virtual Inberso. A través d'aquesta plataforma web, promoguda per la USC i amb el suport del Banc Santander i el Banc Interamericà de Desenvolupament, els investigadors i emprenedors poden presentar els seus projectes a nombrosos inversors professionals sense necessitat de desplaçar-se, almenys inicialment. El seu perfil, a més d'estar exposat a la totalitat dels inversors acreditats per Inberso, s'envia a possibles interessats per a cada projecte.

Per la seva banda, els inversors -business angels, empreses de capital risc i family offices- tenen l'oportunitat de conèixer un gran nombre d'spin-off tecnològiques a través d'un directori virtual, seleccionar les que més s'adeqüen als seus criteris d'inversió, conèixer les dades rellevants de la iniciativa i posar-se en contacte directament amb el seu equip promotor.

La documentació presentada sobre el projecte és analitzada per un equip tècnic de Inberso i, en cas de adaptar-se als criteris de la plataforma, es confirma l'alta en un termini d'uns tres dies laborables. L'accés al directori de projectes és restringit, és a dir, està ubicat a la part privada de la plataforma i només hi accedeixen inversors que hagin mostrat interès i la seva trajectòria.

Per a més informació:
Inberso (indicant com a Ref. BioRegió de Catalunya quan correspongui)
Tel. +34 981 56 31 00 (Ext. 15565)
contacto@inberso.com

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.