Vés al contingut

Ja està oberta la convocatòria per participar a la 3a edició de l'Open Innovation Forum, el programa impulsat per Biocat i altres entitats que permet les empreses llançar els seus reptes d'innovació i obtenir propostes de solucions de la mà de grups i centres de recerca.

L'Open Innovation Forum està obert tot l’any i s’estructura en sis àmbits de coneixement (Salut i Ciències de la Vida, Alimentació, Química, Energia i Recursos, Sistemes Industrials i Mobilitat).

Les empreses o agents interessats que vulguin participar-hi poden registrar els reptes que necessitin, sense límit, i en un període de 6-8 setmanes rebran propostes de solució. A partir d'aquí, podran organitzar reunions bilaterals amb els centres que els hi proposin solucions. Durant 2020 s’organitzaran dues trobades: una virtual, el 15 de juliol, i una altra al novembre, en format i data pendents de concretar.

La inscripció en el programa permet l’accés a la plataforma durant tot l’any i té un preu de 250 euros per a les empreses i 150 euros per als solucionadors.

L'Open Innovation Forum està organitzat per Biocat, la Fundació Bosch i Gimpera, UPF Ventures, el Parc d'Investigació de la UAB, CIT-UPC, IDIBELL i ACCIÓ.

La darrera edició de l’Open Innovation Forum, el 2019, va comptar amb prop de 80 reptes de 33 empreses i més de 100 solucionadors inscrits, i al llarg de l’any s’hi van celebrar prop de 180 reunions.

En cas de dubte, posa’t en contacte amb la Project Manager del projecte, Marta Clotet (mclotet@biocat.cat).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.