Vés al contingut

L’agència ACC1Ó –amb la col·laboració del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i l’Assocació Espanyola de Bioempreses (Asebio)– organitza una jornada informativa de la nova convocatòria del Programa Eurostars, el dia 16 de desembre a Barcelona.

Aquesta sessió serà l'única que se celebrarà a l’Estat espanyol i va dirigida a pimes de tots els sectors empresarials, tot i que cal remarcar el creixent protagonisme de les pimes del sector biotecnològic, biomèdic i de tecnologies mèdiques.

Eurostars és la primera xarxa europea formada per organitzacions nacionals dedicada al finançament de projectes amb participació de pimes, que té per objectiu estimular el seu lideratge en projectes col·laboratius de recerca i innovació.

L’actual convocatòria, que es tancarà el dia 25 de febrer de 2010, ha estat llançada per 32 agències representants de països europeus per finançar projectes de qualsevol àrea tecnològica que impliquin el desenvolupament d'un nou producte, procés o servei. En el cas de l’Estat espanyol l'esquema de finançament és el que estableix el CDTI, que és l'agència representant d'Eurostars a nivell espanyol.

Els països participants són Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Holanda, Hongria, Irlanda, Islàndia, Israel, Itàlia, Letònia, Lituània, Luxemburg, Noruega, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Eslovaca, República Txeca, Romania, Suècia, Suïssa i Turquia.

Les empreses interessades poden sol·licitar una entrevista personalitzada per a consultes o rebre assessorament sobre possibles projectes a presentar.

Inscriu-te i sol·licita una entrevista personalitzada

Dia:
16 de desembre de 2009
Hora: de 9.30h a 12.45h
Lloc: Hotel Gallery • C. Rosselló, 249 • Barcelona 

Més informació: ACC1Ó (Mar Pérez) • Tel. +34 93 567 48 89 • mperezbl@acc10.cat

 

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.