Vés al contingut

REDACCIÓ

L'Ajuntament de Barcelona —a través de l'agència Barcelona Activa— ha posat en marxa una línia d'ajuts per a les empreses de Barcelona i àrea metropolitana que contractin un o més participants del programa Joves amb futur. La finalitat és millorar la qualificació professional dels joves i facilitar la seva incorporació en empreses.

Els ajuts estan oberts a diversos sectors ecònomics, entre ells, tal i com ha informat Barcelona Activa a Biocat, el biotecnològic, biomèdic i de tecnologies mèdiques.

El contracte, que serà de formació i amb una durada de sis mesos, s'ha de de signar abans del 31 de desembre de 2011. La quantia de la subvenció serà del 70% de salari mínim interprofessional per a un període de sis mesos. Això suposa una subvenció de 443,31 euros mensuals per jove contractat. Els joves hauran estat prèviament seleccionats i hauran rebut formació específica d’una durada de 300 hores.

La subvenció es farà efectiva segons el temps real d’estada del jove a l’empresa amb un màxim de sis mesos. Es farà una bestreta de pagament de la subvenció als dos mesos de la contractació, i la resta s’abonarà al finalitzar la justificació.

L’Ajuntament de Barcelona facilita la gestió i tramitació de l’ajut mitjançant un equip tècnic de suport a les empreses i un aplicatiu de gestió. Per a consultes cal adreçar-se a: jovesambfutur@barcelonactiva.cat

Bases

Full de sol·licitud (fins al 15 de novembre de 2011)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.