Vés al contingut

REDACCIÓ

La nova secretària d'Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, Carmen Vela, substitueix Cristina Garmendia en el nou govern de Mariano Rajoy. La Secretaria d'R+D+I depèn del Ministeri d'Economia i Competitivitat —que té com a ministre Luis de Guindos— i en l'organigrama apareix en el mateix rang que la Secretaria d'Economia i Recolzament a l'Empresa i la Secretaria de Comerç. Per sota hi ha la Secretaria General d'Innovació i la Direcció General de Recerca i Gestió del Pla Nacional d'R+D+I. Així, doncs, el Ministeri de Ciència i Innovació desapareix.

La Dra. Carmen Vela ha estat fins ara directora general de l'empresa de salut animal Ingenasa, presidenta de la Societat Espanyola de Biotecnologia (SEBiot) i membre de la Junta Directiva de l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio).

Com la resta d'alts càrrecs del Govern espanyol, Vela va prendre possessió el passat 2 de gener. Entre els nombrosos reptes que té sobre la taula, situar la ciència espanyola en una posició de lideratge, posar en marxa l'Agència Estatal de Recerca i el desenvolupament de l'actual Llei de la Ciència, i reactivar el Pla Nacional d'R+D+I.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.