Vés al contingut

REDACCIÓ

El Saló Internacional Expoquimia, que se celebra aquesta setmana a Barcelona, dóna un important protagonisme a la biotecnologia industrial, sanitària i agroalimentària per la seva proximitat a la indústria química. Així, paral·lelament al saló tradicional tindrà lloc el Fòrum Biotech, del 16 al 18 de novembre de 2011, un programa de conferències elaborat en col·laboració de l'Associació Espanyola de Bioempreses (Asebio).

En la sessió de biotecnologia industrial o blanca (16 de novembre) es tractaran temes com la Green Chemistry i l'ús responsable de les nanopartícules; la jornada de biotecnologia agroalimentària o verda (17 de novembre) inclourà la regulació de la biotecnologia vegetal per a una població en creixement i la biotecnologia com una finestra oberta a la química clàssica, i les sessions de biotecnologia sanitària o vermella (18 de novembre) giraran al voltant de la producció i aplicacions dels aptàmetres i la fabricació de medicaments biològics per a ús humà.

Programa

Inscripció: silvialopez@ub.edu

Dies: del 16 al 18 de novembre del 2011 (Fòrum Biotech)
Hora: de 9 h a 19 h
Lloc:
Fira Barcelona • Recinte Gran Vía • CC4 (Palau 4 - Sala 4.4) • Av. Joan Carles I, 64 • L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona)

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.