Vés al contingut

Des de 2008 la Fundació “la Caixa” –en termes de volum pressupostari i de negocis està situada entre les deu fundacions més importants del món– convoca 10 beques de quatre anys per a estudiants que facin el seu doctorat al Centre de Regulació Genòmica (CRG) de Barcelona.

Les beques, dotades amb 121.000 euros bruts en total van adreçades a estudiants tant de l'Estat espanyol com estrangers, compromesos amb l'excel·lència científica i amb un potencial excepcional.

La data límit per a la presentació de sol·licituds és el 17 de gener de 2011. A mitjan de febrer es farà una primera preselecció, a finals de març una entrevista personal a Barcelona i la comunicació oficial als seleccionats serà el maig.

Els estudiants becats poden realitzar la seva tesi dins de cinc àrees específiques del CRG. Per a aquesta convocatòria investigadors de renom internacional ja han mostrat interès en incorporar estudiants al seu equip:

  • Bioinformàtica i genòmica: Roderic Guigó (recentment ha col·laborat amb el Centre Internacional per al Debat Científic de Biocat) i Gian Gaetano Tartaglia
  • Biologia de la cèl·lula i el desenvolupament: Manuel Mendoza, Hernan López-Schier i Jerome Solon
  • Diferenciació i càncer: Salvador Aznar i Maria Pia Cosma
  • Regulació gènica: Fatima Gebauer i Juan Valcarcel
  • Gens i malalties: Stephan Ossowski
  • Biologia de sistemes: James Sharpe, Ben Lehner, Mark Isalo i Johannes Jaeger

"la Caixa" va escollir el CRG per iniciar aquest programa per l'excel·lència i la naturalesa interdisciplinària dels seus projectes de recerca, el caràcter internacional dels seus equips científics i la qualitat del seu equipament tecnològic.

Sol·licitud

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.