Vés al contingut

El principal objectiu d’aquest nou conveni, signat en el marc de les Jornades de CIBER-BBN a Saragossa, on Biocat va presentar les seves accions en el transcurs de la taula rodona de transferència de tecnologia, és potenciar el treball en xarxa per crear sinergies i posar en marxa actuacions i/o projectes conjunts que impulsin la competitivitat en recerca i innovació. Tot això, en un focus multidisciplinari que se centra en els àmbits de bioenginyeria, biomaterials i nanomedicina.

Un altre dels punts que contempla l’acord entre CIBER-BBN i Biocat és el compromís entre les dues entitats en la transferència i l’intercanvi d’informació sobre formació tècnica i la capacitació d’equips directius, amb l’objectiu que la recerca sigui aplicable i pugui tenir la seva projecció en el mercat arribant a comercialitzar-se en forma de productes útils per a la societat.

CIBER-BBN reuneix alguns dels principals grups de recerca estatals en biomedicina, d’universitats, d’hospitals i d’altres centres tecnològics. Per aquest motiu Biocat, dins la tasca que està duent a terme a l’hora de potenciar la competitivitat mitjançant la constitució de xarxes entre els agents del sector, considera que CIBER-BBN és un aliat important en aquest àmbit.

Fotografia: Manuel Doblaré, president de CIBER-BBN i Manel Balcells, president de la Comissió Executiva de Biocat.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.