Vés al contingut

L’esdeveniment europeu més gran de biotecnologia, conegut com a BIO-Europe, celebra una nova edició del 7 al 9 de novembre de 2016 amb presència catalana. Un total de 29 empreses i entitats de Catalunya acudeixen a la cita per donar-se a conèixer davant dels més de 3.600 professionals de 1.900 empreses provinents de 60 països que s’apleguen a la fira, celebrada a Colònia (Alemanya) i organitzada un cop més per EBD Group.

La delegació catalana compta amb firmes farmacèutiques com Almirall, Esteve, Ferrer o Grífols; biotecnològiques com Ability Pharmaceuticals, Mind the Byte, Specifig Pig o Spherium Biomed; empreses de tecnologies mèdiques com Palex Medical i inversors com Caixa Capital Risc o Ysios Capital, entre d’altres.

A través d’un stand propi (número 31), Biocat s’ha establert com a punt de trobada i informació sobre les empreses i entitats catalanes, així com a punt de promoció sobre el paper de Barcelona com a ciutat amfitriona de la propera edició de la fira. Repetint l’èxit de les edicions del 2010 i 2013, Barcelona acollirà la BIO-Europe Spring 2017, l’edició de primavera del congrés, del 20 al 22 de març a la Fira de Barcelona.

 

Construir ponts entre clústers i xarxes europeus i japonesos

En el marc de la BIO-Europe a Colònia, Biocat també participa en el EU‐Japan Cluster Matchmaking Event, una sessió de networking adreçada a clústers i xarxes europeus i japonesos que treballin en el camp de la medicina personalitzada, organitzada per bioXclusters plus (un projecte europeu impulsat conjuntament per  Biocat (Catalunya), BioM (Bavaria), bioPmed (Piemonte) i Lyonbiopole (Auvergne-Rhône-Alpes), els principals clústers de salut d’Europa).

Aquesta trobada vol afavorir l’intercanvi i l’oportunitat de contactes entre regions d’Europa i Japó i les seves iniciatives en el sector de les ciències de la vida i la salut. El programa consta d'un taller amb diverses ponències i una sessió posterior adreçada exclusivament al networking. La inscripció és gratuïta i obligatòria.

 

Notícies relacionades:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.