Vés al contingut

La propera edició de BIO International Convention, la fira de partnering de referència en els sectors de la biotecnologia i la biofarma que se celebrarà del 19 al 22 de juny de 2017 al Convention Center de la ciutat de San Diego (Estats Units) comptarà amb la presència d’una delegació catalana coordinada per Biocat i representada per 28 empreses i entitats de la BioRegió, principalment de l’àmbit biotecnològic i farmacèutic, organitzacions de recerca i consultoria i serveis.

Dins del pavelló espanyol coordinat per ICEX (booth #5315) i localitzat al voltant dels principals sponsors i la zona de reunions, la BioRegió de Catalunya comptarà amb un estand propi de més de 30 metres quadrats. Dins d’aquest espai, cinc empreses catalanes tindran major visibilitat amb un estand propi: BCN Peptides, Oryzon Genomics, Salvat Biotech, Trifermed i Zeclinics. A l’espai general d’exposició de la fira, Grífols també tindrà un estand independent (booth #5007).

La delegació catalana comptarà enguany amb empreses que ja han participat en més de cinc edicions, com els casos de Bioibérica o GP Pharm i d’altres que s’incorporen per primera vegada, com Nostrum Discovery i Pharmacelera. També hi participaran Ability Pharma,  Almirall, Alta Life Sciences, Archivel Farma, Biokit, Catalonia Trade & Investment (a través de la seva oficina de Nova York), el Centre de Regulació Genòmica (CRG), Readycell, VHIR, Institut Germans Tries i Pujol (IGTP), Parc Científic de Barcelona (PCB), Intelligent Pharma, Iproteos, Uriach, Esteve, Spherium Biomed i Grupo Ferrer Internacional.

 

Oportunitats de partnering en un dels ecosistemes més innovadors del món

BIO International Convention espera aplegar aquest any prop de 16.000 industry leaders i 2.500 alts executius de més de 4.000 empreses i institucions internacionals. També s’estimen més de 1.400 expositors d’arreu del món i prop de 35.000 reunions de partnering, fet que ofereix grans oportunitats de negoci per als assistents. Precisament, un dels principals valors afegits de BIO és la possibilitat d’accedir al sistema de partnering one-on-one, amb la possibilitat de concertar cites i compatibilitzar agendes amb les principals empreses i institucions abans i durant la fira.

L’estat de Califòrnia alberga un dels ecosistemes en ciències de la vida més avantguardistes en els àmbits de la innovació i la productivitat i concentra la seva activitat a les zones de San Diego i San Francisco. Hi formen part 3.400 empreses que focalitzen la seva activitat en la biotecnologia industrial, el sectors dels biocombustibles i biofarmacèutic, de tecnologies mèdiques i de diagnòstic, entre d’altres.

BIO International Convention ofereix l’àrea expositiva més gran del món d’empreses del sector i un programa ampli d’activitats que van des del networking fins a les presentacions d’empreses, supersessions i seminaris de noves tendències en l’àmbit biotecnològic així com innovacions científiques i tecnològiques. Comptarà amb la intervenció de ponents com David Cameron, ex-primer ministre del Regne Unit, i Kathleen Rubins, la primera astronauta que va seqüenciar ADN a l’espai.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.