Vés al contingut

Falten cinc dies perquè comenci el HiT, el congrés internacional dedicat a la innovació que se celebra per segon any a Barcelona i que està focalitzat en quatre sectors econòmics de futur: salut, tecnologia neta, multimèdia i tecnologies de la informació.

La directora general de Biocat, Montserrat Vendrell, presentarà la taula rodona HealthCare New Venture, el dia 17 de juny a les 15.30h, on hi intervindran sis líders en inversió internacional que explicaran les últimes tendències, on i en què invertir:

  • Laura Morse, Managing Director de Ventures Inc.
  • David Berry, soci de Flagship Ventures.
  • Campbell Murray, Managing Director de Novartis Venture Fund.
  • Elisabet de los Pinos, fundadora i directora general d’Aura Biosciences.
  • Jöel Jean-Mairet, cofundador d’Ysios Capital Partners (empresa de capital risc amb seu a Barcelona). 
  • Sander Slootweg, Managing Partner de Forbion Capital Partners.

Vuit projectes healthcare a la final de la Global Entrepreneurship Competition

Ja es coneixen els 19 finalistes de la Global Entrepreneurship Competition, la competició que reuneix als millors business plans del món. Entre els finalistes hi ha vuit propostes innovadores de l’àmbit de les ciències de la salut de diversos països (Holanda, Singapur, Rússia, Estats Units, Sud-Àfrica...), però cap és de Catalunya.

El jurat de la competició encapçalat per Jerry Engel, director executiu del Lester Center for Entrepreneurship and Innovation d’UC Berkeley, premiarà a les tres millors empreses amb el finançament total o parcial del seu projecte: el guanyador obtindrà 20.000 euros, el segon classificat aconseguirà 10.000 euros i el tercer, 5.000 euros. A més, tots els participants tindran l'oportunitat d'exhibir els seus projectes als inversors més importants del món que estaran presents en el HiT.

Inscripció (descomptes fins el 14/6/2010)

HiT Barcelona
Dies: 16 i 17 de juny de 2010
Lloc: Palau de Congressos (Fira de Barcelona) • Av. Reina Maria Cristina, s/n • Barcelona

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.