Vés al contingut

La fundació privada Daniel Bravo Andreu ha obert una nova convocatòria fins el 8 de març per atorgar tres beques a investigadors que estiguin fent recerca a Catalunya i vulguin fer estades curtes en centres nord-americans i europeus punters en cardiovascular pediàtrica i en adults. Les beques, dotades de 3.000 euros cadascuna (a més de les despeses de desplaçament), són per a estades breus d’entre un i nou mesos.

L’objectiu d’aquestes beques és generar una xarxa de col·laboració entre grups de recerca biomèdica d’excel·lència a Catalunya i l’estranger. Tal com s’exposa en les bases, la beca ha de permetre l’inici d’un nou projecte de recerca entre els dos grups i que existeixi un pla de col·laboració futur. El grup d’especialistes aliè a la fundació que avaluarà les candidatures també tindrà en compte si la proposta pot propiciar l’aprenentatge i formació en una tècnica o metodologia clau per incorporar al grup en la seva tornada a Catalunya.

La resolució es farà pública durant el mes d’abril de 2017. Els científics que ja han estat becats per la Fundació Daniel Bravo han col·laborat amb alguns dels centres més prestigioses del món en recerca cardiovascular com l’Hospital General de Massachussetts, l’MRC Human Genetics Unit d’Edimburg, la Universitat de Columbia de Nova York, la Universitat de Califòrnia o la Universitat College London.

Per poder optar a les beques, els interessats hauran d’enviar un formulari de sol·licitud online, la carta de recomanació del mentor i la carta d’acceptació del centre on es farà l’estada.

Més informació: bases de la convocatòria.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.