Vés al contingut

La Fundació La Marató de TV3 ha obert el termini per presentar els projectes de recerca biomèdica sobre malalties minoritàries, que seran finançats amb les donacions obtingudes a La Marató 2009 (més de sis milions d'euros), fins el dia 22 de març de 2010. Existeixen al voltant d'unes 7.000 malalties minoritàries reconegudes, el 80% de les quals són d'origen genètic, que afecten a una de cada 2.000 persones. A Catalunya hi ha uns 400.000 afectats.

Bases de la convocatòria

Preguntes més freqüents

La sol·licitud de participació a la convocatòria s'ha de fer a través dels formularis corresponents, que s'adjunten en aquesta notícia, segons siguin projectes unitaris (d'un sol centre gestor) o bé projectes coordinats de dos o més centres gestors:

  • Projectes coordinats. Cal complimentar el formulari per a projecte coordinat a nom de l'investigador coordinador amb el pressupost global del projecte  i acompanyar-lo del formulari de subprojectes per a cada centre participant (inclòs el coordinador):

Els projectes s'han de lliurar a la seu de la Fundació (C/ Ganduxer, 117, 08022 Barcelona), de 9h a 14h.

Amb els fons de La Marató 2008 s'han pogut impulsar 26 projectes de recerca biomèdica sobre malalties mentals, que seran desenvolupats per 42 investigadors principals i els seus equips de 35 centres de recerca de Catalunya, l'Estat espanyol i Europa.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.