Vés al contingut

REDACCIÓ

La prestigiosa New York Academy of Sciences (NYAS) juntament amb l’Obra Social de “la Caixa” i el Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC) organitzen a Barcelona, del 3 al 5 de novembre de 2011, la conferència internacional Evolving Challenges in Promoting Cardiovascular Health. La direcció científica és a càrrec del Dr. Valentí Fuster, director del Zena and Michael Wiener Cardiovascular Institute, del Marie-Josée and Henry Kravis Center for Cardiovascular Health at Mount Sinai Medical Center (Nova York) i de la Fundació del Centre Nacional d’Investigacions Cardiovasculars Carlos III (Madrid).

Metges, investigadors (joves i sèniors) i empreses que treballen en els camps de la cardiologia, les malalties cardiovasculars i inflamatòries, la medicina regenerativa, les malalties metabòliques, l'hematologia i la nutrició es reuniran per abordar els nous reptes per promoure la salut cardiovascular en els camps de biologia molecular, la recerca clínica i la salut pública.

Les sessions plenàries se centraran en:

  • Medicina arterial (recerca bàsica)
  • Medicina de miocardi (recerca bàsica)
  • Medicina regenerativa i de desenvolupament (recerca bàsica)
  • Disfuncions arterials agudes (recerca clínica)
  • Prevenció de malalties cardiovasculars (tendències)
  • Electromedicina (recerca clínica)
  • Disfuncions aòrtiques i valvulars (recerca clínica)

El programa inclou ponències i discussions de més d’una vintena d’experts internacionals de primer nivell, activitats de networking, una sessió de desenvolupament de carreres professionals i una sessió de pòsters.

Inscripció tancada (10% de descompte per als membres de la BioRegió de Catalunya).

Sol·licitud de presentació d’abstracts i pòsters:

Els joves investigadors, estudiants o postdoctorats tenen l’oportunitat de presentar oralment les seves propostes a la Data Bliz Session (dia 4 de novembre, a les 16.40h). Els interessats han d'enviar un abstract abans del 16 de setembre de 2011. Per  rebre les instruccions, cal sol·licitar-les a cardiovascular@nyas.org incloent al títol del correu electrònic “Abstract information”.

El comitè organitzador avaluarà totes les sol·licituds i en seleccionarà algunes que seran les que participaran a la sessió.

Consultes: NYAS • Tel. +1 212 298 8681

Simposi "Cor: salut i vida"

3 de novembre de 2011, a les 19h, CosmoCaixa Barcelona

Addicionalment al programa científic, se celebrarà un esdeveniment divulgatiu obert al públic en general, que anirà a càrrec del Dr. Valentí Fuster, un dels cardiòlegs de referència a nivell mundial. Després d’una conferència introductòria, quatre periodistes especialitzats en temes de salut adreçaran un seguit de preguntes per transferir el coneixement de l’expert als assistents.

Places limitades. Inscripció tancada.

Consultes: Centre Internacional per al Debat Científic (CIDC) • Laia Arnal • larnal@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 30

Organitzen:

         

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.