Vés al contingut

REDACCIÓ

Avui a les 18 h començaran els actes commemoratius del centenari de la Societat Catalana de Biologia (SCB), una de les societats científiques més antigues i més actives del nostre país. L'entitat ha convocat a representants institucionals i comunitat científica en la sessió inaugural, que se celebrarà a la Sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans a Barcelona.

L'acte serà inaugurat pel Dr. Salvador Giner, president de l’IEC, i a continuació el Dr. Francesc Piferrer, editor i vocal de l'SCB, presentarà el volum 63 de Treballs de la SCB, commemoratiu del centenari. També hi intervindran el Dr. Josep M. Camarasa amb una xerrada que porta per títol L'SCB, de la fisiologia experimental a la genòmica. Cent anys de biologia a la societat catalana; el Dr. Ellis Rubinstein, president de l’Acadèmia de Ciències de Nova York (NYAS), amb la conferència Science academies in the 21st century i el Dr. Jordi Camí, director del Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona (PRBB) que reflexionarà sobre el present i futur de la recerca a Catalunya.

Clourà l’acte el conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas Colell.

La Societat Catalana de Biologia actualment edita un monogràfic anual, una revista periòdica i organitza activitats de divulgació i cultura científica i biològica a través de 19 seccions especialitzades i sis seccions territorials a Catalunya.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.