Vés al contingut

El proper 7 de juliol, la Societat Econòmica Barcelonesa d'Amics del País (SEBAP) organitza un debat sobre com mantenir l'eficàcia del sistema de recerca català, on hi intervindran directius de tres entitats representatives d'aquest àmbit a Catalunya: el director general de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), Emilià Pola; el director general de la Barcelona Graduate School of Economics (Barcelona GSE), Eduard Vallory i la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell. El moderador de l'acte serà Joan Guinovart, president de la Comissió de Recerca de la SEBAP.

Dels 554 milions d’euros invertits en R+D per l’Administració catalana el 2008, i segons consta a l'Informe Biocat 2009, prop d’un 30% van anar directament a recerca biotecnològica. Per consultar les xifres més representatives de la BioRegió de Catalunya, relacionades amb la recerca a Catalunya, clica aquí.

Aquest acte s'emmarca amb la missió de la SEBAP dirigida a l'estudi i debat de la situació del país i les possibilitats de fomentar el desenvolupament econòmic.

Programa

Dia: 7 de juliol de 2010
Hora: 19.30h
Lloc: C/ Basea, 8, 1r 1a · Barcelona

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.