Vés al contingut

Una missió d’empreses biofarmacèutiques japoneses ha visitat la BioRegió per buscar socis per a aquest mercat asiàtic. En la missió, organitzada per Icex i en la qual ha col·laborat Biocat, han participat companyies de la Toyama Pharmaceutical Association, la tercera organització empresarial del sector més gran del Japó després de les de Tòquio i Osaka. Aquesta associació, fundada en 1952, compta amb 59 companyies farmacèutiques i 62 de serveis complementaris.

En concret, a la missió inversa han participat quatre companyies japoneses dedicades principalment al mercat de genèrics, OTC i biosimilars: KYUKYU Pharmaceutical, Kokando, Kongo Chemical i Nitto Medic. Aquestes companyies busquen socis per, entre d’altres objectius, explorar negocis de contract manufacturing a l'Àsia o construir xarxes de distribuïdors a nous mercats.

La trobada, celebrada a Barcelona, ha comptat amb la participació de representants d’Icex, Biocat, Farmaindustria, Asebio, la Direcció general de Comerç de Barcelona, Invest in Spain i l’Oficina Econòmica i Comercial d’Espanya a Tòquio.

 

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.