Vés al contingut

REDACCIÓ

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la Corporació Sanitària Universitària Parc Taulí organitzen, el dia 11 de novembre de 2011, el Fòrum d’Innovació Biomèdica UAB-CEI. L'objectiu de la jornada és donar a conèixer els processos d’innovació aplicada al sector biomèdic amb més èxit de l’entorn de la UAB i debatre sobre l’oportunitat de la innovació en aquest àmbit i com afecta en la reactivació econòmica i la creació d’ocupació a Catalunya.

Aquesta jornada servirà per dinamitzar el procés d’agregació de l’R+D+i i potenciar la col·laboració entre els centres de recerca bàsica del campus de la UAB i els centres de recerca dels hospitals universitaris vinculats a la Universitat. Precisament, per aprofitar el potencial de la recerca clínica i traslacional de l’entorn, i en el marc del seu Campus d’Excel·lència Internacional, la UAB porta a terme iniciatives que afavoreixen la recerca conjunta, la transferència de coneixement i de tecnologia, i la generació d’empreses dedicades a la innovació amb la finalitat d’assolir l’objectiu de ser una universitat de referència internacional.

Inauguraran la jornada, a les 9 h, la rectora de la UAB, Ana Ripoll; l’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos; el president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona,  Miquel Vilardell; el president del Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí, Pere Fonolleda i el coordinador del bioclúster UAB-CEI, Lluís Tort.

A continuació, el coordinador de la Plataforma Espanyola d'Innovació en Tecnologia Sanitària, Ángel Lanuza, farà la conferència Innovació en tecnologia sanitària, vector de creixement econòmic. De les 10 h a les 12h es presentaran els casos d'innovació biomèdica. I de les 12:45 h a les 14 h tindrà lloc una taula rodona on hi participaran la responsable de Recerca del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, Marta Aymerich; la directora general de Biocat, Montserrat Vendrell, i el director de l'Instituto de Salud Carlos III, José Jerónimo Navas Palacios.

El director general de Recerca del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Josep Maria Martorell, clourà l'acte.

Programa

Inscripció

Dia: 11 de novembre de 2011
Hora: de 9 h a 14 h
Lloc: Hospital Parc Taulí • Auditori • Parc Taulí, s/n • Sabadell (Barcelona)

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.