Vés al contingut

Quins factors intervenen en la valoració d’una companyia biotecnològica en fases inicials? Com pot un emprenedor negociar una valoració satisfactòria? Emprenedors i inversors amb experiència en rondes de finançament del sector de les ciències de la vida i la salut debatran sobre aquests temes i molts més en el proper Lessons Learned, titulat "Valoració de companyies. Més enllà dels números".

Aquesta és la tercera jornada de l’any 2016, que tornarà a tenir lloc al Parc Científic de Barcelona i que organitzen conjuntament Biocat i CataloniaBioL'acte comptarà amb Jordi Naval, director general de la Fundació Bosch i Gimpera, com a moderador, i també amb la participació dels experts Carles Domènech, CEO d’Ability Pharmaceuticals; Jordi Carrera, CEO d’STAT-Diagnostica & Innovation; Daniel Oliver, director de Capital CellAlain Garcinuño, CFO d’Anaconda BioMed i Lluís Pareras, director de Healthequity. 

Els ponents posaran l'èmfasi en la valoració pre-money d’una companyia biotec durant les seves fases inicials, ja que aquesta té un impacte directe en la dilució de la participació dels emprenedors i en el futur retorn per als inversors. A més, es tindran en compte les conseqüències d’una valoració massa alta o massa baixa, que sovint es passen per alt.

Les jornades Lessons Learned són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d’empreses de l’àmbit de les ciències de la vida. El seu objectiu és compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques.
 

> Inscriu-te

PDF iconConsulta el programa complet

PDF iconConsulta el CV dels ponents

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.