Vés al contingut

Laboratoris Ordesa, especialista en nutrició infantil i amb seu a Sant Boi de Llobregat, ha incrementat la seva facturació fins als 112,4 milions d’euros, el que suposa un creixement del 4,7% durant el 2014. L’any 2020, la companyia pretén arribar als 200 milions facturats, i per a aconseguir-ho se centra en el seu creixement internacional.

Aquest creixement es deu principalment a l’augment de les vendes, a la contenció de les despeses d’estructura, a una major eficiència de les polítiques comercials i a la consolidació dels mercats internacionals oberts en exercicis anteriors.

Durant el 2014, les vendes a l’exterior van créixer un 16%, de manera que el negoci internacional representa un 45% de la facturació, després de l’entrada a Xina i a Turquia. D’aquesta manera, Laboratoris Ordesa ha posat en marxa un pla per a créixer en nous mercats i duplicar les seves vendes actuals en un termini de 5 anys.

Actualment està present a 15 països, majoritàriament a l’Orient Mitjà, on el seu principal mercat exterior és Aràbia Saudita i Llatinoamèrica, i centra l’estratègia en seguir creixent a l’Orient Mitjà i entrar al nord i a l’est d’Àfrica i expandir-se a l’Àsia.

D’altra banda, a més de l’expansió internacional, Laboratoris Ordesa preveu créixer un 8,9% durant el 2015 gràcies a la consolidació de noves línies de productes i la seva aposta per la R+D+i. En l’actualitat, la companyia impulsa una mitja de 15 nous projectes per any i col·labora regularment amb una xarxa de més de 200 investigadors repartits per tota la geografia espanyola.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.