Vés al contingut

La fira BioSpain, la major trobada del sector biotecnològic a escala espanyola que gestiona Asebio, se celebrarà a Pamplona a la tardor de 2010. BioSpain, que en l’edició de 2008 va congregar 150 expositors i va rebre una mitjana de 1.400 visites diàries, està concebut com a trobada d’inversors i partnering per fomentar l’intercanvi de coneixements, idees i experiències entre els actors del sector de la biotecnologia.

L’elecció de Navarra com a seu de l’esdeveniment és pel pes creixent que adquireix la biotecnologia en aquesta comunitat. Malgrat concentrar menys del 2% de les empreses del sector d’arreu de l’Estat, Navarra destaca en nombre de patents biotecnològiques sols per darrera de Catalunya i Madrid.

BioSpain, que a Pamplona celebrarà la seva cinquena edició, està ocupant cada cop un lloc més rellevant dins el panorama de les grans fires internacionals del sector. Amb assistents procedents de més de 30 països, l’edició de 2008 va comptar amb la presència de Kiran Mazumdar-Shaw, presidenta de Biocon, la major companyia biotecnològica asiàtica.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.