Vés al contingut

El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, ha fitxat com a director general a Ramon Palacio (Barcelona, 1955), que durant més de 20 anys ha desenvolupat tasques tècniques, de consultoria i directives a Telefónica de España, Arthur Andersen (avui Deloitte), Telefónica Sistemas, Centrisa (avui INDRA), Landata i Alcatel. També ha estat fundador i director de la consultora Xponent Triple AQ i conseller delegat del grup Teytel de telecomunicacions.

De formació, Palacio és enginyer en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i postgrau en direcció d'empreses per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Les seves tasques com a nou director de l'Orbital 40 seran liderar el nou parc científic i tecnològic de Terrassa, desenvolupar el pla estratègic, gestionar les relacions institucionals i empresarials, entre d'altres. Seguirà vinculat al Col·legi d'Enginyers de Telecomunicacions de Catalunya, com a secretari de la Junta, i al Cercle per al Coneixement-Barcelona Breakfast, com a vicepresident de la Junta.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.