Vés al contingut

La Institució Catalana de Recerca i Estudis Avançats (ICREA) ha obert la convocatòria Senior Call 2010, a través de la que s’ofereixen 20 places de recerca d’alt nivell per a investigadors que tinguin una trajectòria científica internacional sòlida i capacitat de lideratge.

Els candidats seleccionats, que signaran un contracte indefinit, s’incorporaran a universitats i centres de recerca de Catalunya liderant nous grups de recerca, recolzant els existents i endegant noves línies de recerca. Per tal d'establir les àrees estratègiques de recerca, es tindran en compte els objectius del Pla de Recerca i Innovació 2010-2013 del Govern de la Generalitat de Catalunya (pendent d’aprovació).

Els investigadors de l’ICREA contribueixen substancialment en els seus àmbits de recerca i són membres actius de la comunitat científica catalana. En aquest sentit, els nous investigadors sèniors seleccionats passaran una avaluació del seu progrés en la recerca després d'un període de tres anys. Les avaluacions les duu a terme un comitè d’avaluació extern, que té en compte tant la producció científica com l’activitat en recerca.

Durant els seus vuit anys de vida, l’ICREA ha contractat 222 experts de 30 països diferents, un 32,5% dels quals ha estat en ciències de la vida.

Les sol·licituds s’han de presentar abans del dia 19 d’abril de 2010, a través del web de l’ICREA.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.