Vés al contingut

El proper 7 de juliol es presentarà l’Informe que elabora anualment l’Associació Espanyola de Bioempreses (AseBio) per donar a conèixer les principals dades estadístiques de l'evolució del sector biotec a Espanya. Aquest any, sota el títol “Cap a un creixement resilient i sostenible”, el document se centrarà en destacar el valor de la indústria com a sector estratègic per a la transformació econòmica i social de l'Espanya 2050 i el seu impacte a la nova agenda de creixement sostenible. 

Elisa Carbonell, directora d'internacionalització d'empresa de l’ICEX donarà la benvinguda i Ion Arocena, director general d’AseBio presentarà l’Informe. Al llarg del programa es repassaran tots els punts de l’ODS amb la participació d’empreses i startups de la BioRegió, com OryzonMiMARK

Segons les darreres dades que AseBio va avançar el passat mes d’abril, l’any 2021 Catalunya va tornar a liderar el nombre d'empreses biotec, amb més del 24% del total de companyies, superant el 45% de la facturació total a nivell estatal. La BioRegió, a més, compta amb les empreses amb facturacions mitjanes més elevades d’un sector estratègic per a l'economia del conjunt de l'estat, on aporta el 0,91% del PIB.

Tenint en compte les bones dades del sector català no és d’estranyar que l’Associació hagi escollit la capital comtal per celebrar la propera edició de BIOSPAIN, un dels congressos líders a Europa. La trobada se celebrarà del 26 al 28 de setembre a Barcelona gràcies a una col·laboració coordinada amb de Biocat, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.

L’acte es podrà seguir en directe en format online mitjançant aquest enllaç. No us el perdeu!

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.