Vés al contingut

REDACCIÓ

El Consell Ministres va aprovar el passat divendres el nomenament de l'investigador Emilio Lora-Tamayo (Madrid, 1950) com a nou president del Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC). Lora-Tamayo substitueix en el càrrec a l'astrofísic Rafael Rodrigo. Fins a la seva elecció, i des de 2008, ha estat director de l'Institut de Microelectrònica de Barcelona del CSIC. També ha ocupat la presidència de la institució entre 2003 i 2004 i el càrrec de vicepresident d'Investigació Científica i Tècnica entre 1996 i 2003.

Doctor en ciències físiques per la Universitat Complutense de Madrid i catedràtic d'electrònica de la Universitat Autònoma de Barcelona des de 1989, Lora-Tamayo està especialitzat en els camps de la física i la tecnologia de semiconductors, dispositius i circuits integrats de silici i en micro i nanosistemes.

El CSIC, adscrit al Ministeri d'Economia i Competitivitat, és la major institució pública dedicada a la recerca a Espanya i la tercera d'Europa. El CSIC, que té una delegació a Catalunya, és membre del Patronat de Biocat.

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.