Vés al contingut

Redacció

La vintena reunió del Grup Oncològic Català Occità (GOCO), aquesta vegada organitzada per l’Hospital Plató, es farà el dia 23 de novembre a Barcelona. Aquesta associació científica, creada al 1992, es reuneix un cop a l’any per posar en comú les seves experiències i per debatre els nous avenços i les darreres investigacions sobre el càncer i el seu tractament. La trobada concentra investigadors i professionals mèdics multidisciplinaris de l'àmbit de l'oncologia radioteràpica a Catalunya i Occitània (Llanguedoc-Rosselló i Migdia-Pirineus). Actualment, hi ha 16 hospitals i centres de recerca catalans vinculats a aquest grup i 2 de francesos.

A la inauguració hi intervindran els doctors A. Pedro, president del Comitè Organitzador; Ferran Moreno, president del GOCO, i Jordi Pujol, director general de l'Hospital Plató. La sessió plenària d'enguany tractarà sobre l'oncologia al segle XXI i el projecte de l'Oncopole per a la lluita contra el càncer, xerrades que faran el Dr. Josep M. Borràs, director del Pla director d’Oncologia del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, i el professor Michel Attal, director de l'Institut Claudius Regaud de Tolosa, respectivament.

En l'última franja del dia, hi haurà una conferència extraordinària sobre la història del GOCO i també s'exposaran els treballs que el grup té en curs.

Programa i inscripció

La reunió anual del GOCO és un activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.