Vés al contingut

Redacció

Més de 40 empreses i grups de recerca bàsica i clínica d'arreu de l'Estat espanyol explicaran el seus projectes, tecnologies i experiència al Fòrum Indústria-Acadèmia-Clínica Noves tendències en nanomedicina per al diagnòstic i la teràpia en oncologia de Biocat i el Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa en Bioenginyeria, Biomaterials i Nanomedicina (CIBER-BBN), el dia 25 d’octubre de 2012 a Barcelona. Les presentacions, que es faran durant el matí, seran de 5 minuts cada una i volen afavorir els contactes directes entre científics, professionals clínics i directius d’empreses i facilitar la identificació d’interessos comuns i possibles col·laboracions.

Per reforçar l'objectiu de la jornada, a la tarda, es duran a terme reunions bilaterals (partnering) entre els participants que ho desitgin i amb els que, probablement, s'hauran identificat afinitats o interessos comuns. Per poder concertar entrevistes abans del fòrum, els organitzadors faciliten aquesta aplicació informàtica (us recomanem que llegiu les instruccions d'ús prèviament).

La inauguració de la jornada, a les 8.55 h, anirà a càrrec del Dr. Jesús Purroy, director Científic del Parc Científic de Barcelona (PCB), i de Carlos Lurigados, director de Projectes de Biocat. A continuació, el Dr. Fernando Santos, responsable de Transferència Tecnològica del CIBER-BBN, exposarà diversos aspectes a tenir en compte per obtenir el màxim profit de la participació en aquesta trobada.

L'idioma de la jornada serà l'anglès.

Aquesta activitat s'organitza en el marc de la xarxa Oncocat i l’aliança BioNanoMed Catalunya.

Programa

Inscripcions tancades
Consultes: Biocat (Carlos Lurigados) • clurigados@biocat.cat • Tel. +34 93 310 33 89

Dia: 25 d'octubre de 2012
Hora: de 8.30 h a 20 h
Lloc: Parc Científic de Barcelona (PCB) • Torres R+D+I • Auditori • C/ Baldiri Reixach, 4 • Barcelona (mapa)

Presentacions:

Organitzen:                                                               

       

Col·laboren:  

     

Amb el suport de:
   
Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.