Vés al contingut

La setena edició de Health 2.0 Europe, una de les principals conferències en salut digital europees, se celebrarà els dies 10 a 12 de maig a Barcelona. A l’esdeveniment, que reunirà més de 700 professionals d’arreu del món, es discutiran les últimes novetats del sector i es faran demostracions de més de 50 productes tecnològics innovadors. 

El primer dia tindrà lloc el fòrum d’inversió EC2VC que canvia de format respecte les edicions anteriors: 11 empreses finalistes –algunes de nova creació, com Mint Labs o Teckel Medical; i d’altres de més avançades, com HealthApp o PatientPharma– presentaran els seus projectes davant un jurat d'inversors. Entre els seus membres destaquen Katrin Geyskens de Capricorn Venture Partners (Bèlgica); Min-Sung Sean Kim de XL Health (Alemanya), Franck Noiret, d’Innovation Capital (França) o Josep Lluís Sanfeliu de Ysios (Espanya).

Biocat, com a partner estrategic del congrés, participarà en dues de les sessions de l'esdeveniment. La primera serà la sessió titulada Building Blocks to a Dynamic Health 2.0 Ecosystem in Europe, que tindrà lloc el dimecres dia 11 de maig a les 14.10h i estarà moderada per Jorge Gonzalez de TICBioMed. Entre els ponents es troba Jorge Juan Fernández, director acadèmic del programa Moebio –una iniciativa de Biocat– i director d’e-Health i Health 2.0 a l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, així com Joan Cornet, de Mobile World Capital BarcelonaPēteris Zilgalvis de DG CONNECT a la Comissió Europea, Unity Stoakes de StartUp Health i Anssi Pulkkinen de Tekes. Tots ells parlaran de les iniciatives europees, nacionals i regionals que es duen a terme per promoure la col·laboració entre els diferents actors europeus en digital health.

El dijous 12 de maig a les 12.25h tindrà lloc la taula rodona Choosing your Digital Health Accelerator, on també participarà Jorge Juan Fernández, aquest cop com a moderador. El debat se centrarà en les acceleradores en salut digital i comptarà amb Markus Wilhelms, CEO d'usMIMA, start-up sortida del màster d·HEALTH Barcelona de Moebio una iniciativa de Biocat–; Silvia Raga, CEO de DyCare; Oren Fuerst, fundador d'Eco-Fusion, i Michiel Alessie, CEO de Bruxlab. Tots ells compartiran les seves experiències i debatran els criteris que s'han de tenir en compte a l'hora d'escollir l'acceleradora adequada per a cada projecte innovador.

La conferència Health 2.0 comptarà, a més, amb ponents com Esther Dyson, tot un referent en el món dels negocis als Estats Units i líder d’opinió en salut digital; i el Dr Rafael Grossmann, primer cirurgià en realitzar una operació mèdica amb les ulleres de realitat augmentada Google Glass, i que exposarà la seva visió sobre l’ús de noves tecnologies en medicina.

Les empreses i entitats de la BioRegió disposen d’un descompte del 15% per assistir a aquest esdeveniment fent servir el codi BIO16 en el moment del registre online. Per estar al dia de tots els descomptes disponibles en fires i esdeveniments del sector, subscriviu-vos al llistat de distribució de comunicacions electròniques de Biocat (marcar opció “Congressos i fires”).

 

Notícia relacionada:

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.