Vés al contingut

El Catalonia Health and Life Sciences Data Platform, el directori de la BioRegió de Catalunya, incorpora millores significatives per facilitar la cerca i visualització d'informació de les empreses i organitzacions de l’ecosistema d’innovació en salut de Catalunya. Aquestes actualitzacions responen a les necessitats dels usuaris i milloren l'experiència de navegació, proporcionant eines més eficients i intuïtives que facilitin l'accés a informació clau.

  • Millora de les fitxes de les empreses: Les fitxes de les empreses s’han actualitzat per oferir una millor visibilitat del logotip, una disposició més clara dels camps, una estructura d'informació més organitzada, així com descripcions i detalls de productes més complets.
     
  • Nova funció de mapa: Una de les novetats més destacades és la incorporació de l'opció de mapa a la visualització dels resultats. Aquesta funció es pot aplicar a totes les cerques específiques del Directori, oferint una visió geogràfica de les empreses.
     
  • Suggeriments al camp de cerca: Els camps de cerca s’han millorat amb l'addició de suggeriments al camp de cerca per entitat, i els camps de cerca avançada ara estan sempre visibles, eliminant la necessitat de desplegar opcions addicionals com fins ara.
     
  • Cerca per teràpies avançades: S'ha incorporat l'opció de buscar per teràpies avançades, permetent que la cerca retorni aquelles organitzacions que estan desenvolupant teràpies gèniques, cel·lulars o productes de bioenginyeria.

 

Prop de 1.800 companyies i organitzacions

Biocat compta amb un directori públic des del 2008, amb l’objectiu de permetre a les persones interessades accedir i consultar la informació de les empreses i organitzacions que formen l’ecosistema de les ciències de la vida i la salut a Catalunya. 

L’aplicació actual, renovada l’any 2022, elaborada sobre Salesforce i actualitzada diàriament per Biocat, compta amb prop de 1.800 empreses i organitzacions, i permet fer cerques per nom de l’entitat, any de fundació, subsectors, àrees terapèutiques, productes segons la seva fase de desenvolupament, inversió aixecada i facturació.

 

Vols formar-ne part?

La Catalonia Health and Life Sciences Data Platform és una eina oberta, en anglès i de consulta gratuïta per a tothom. Si ets una empresa, una startup/scaleup o una institució que treballa en el sector de les ciències de la vida i la salut a Catalunya i no et trobes dins el directori (o vols actualitzar el teu perfil), pots omplir aquest formulari.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.