Vés al contingut

El Consolat de Canadà, ASEBIO, Genoma España i l'ICEX organitzen una missió empresarial al simposi Bio-Partnering North America, a Vancouver (Canadà), i al bioclúster de British Columbia, del 24 al 28 de gener de 2010.

El bioclúster de British Columbia és el setè més important d'Amèrica del Nord en nombre d'empreses -més de 300 biotecnològiques, farmacèutiques i del sector de tecnologia sanitària-, i el que ha experimentat un creixement més ràpid amb una gran concentració d'institucions de recerca, centres d'excel·lència, universitats de primera fila, investigadors internacionals i hospitals. Aquest bioclúster està especialitzat en sectors com l'oncologia, genoma, malalties infeccioses, neurociències, medicina regenerativa, anticossos i vacunes. Segons la revista The Scientist, la Universitat de British Columbia lidera el rànquing d'universitats al Canadà quant a la qualitat de la recerca patentada.

Mitjançant aquesta missió, les empreses espanyoles podran participar al Bio-Partnering North America, del 24 al 26 de gener, on hi acudeixen més de 550 empreses i institucions de Canadà, Estats Units, Europa i Àsia per explorar les possibilitats de crear partnerships en l'àmbit biotecnològic i farmacèutic; i visitar algunes de les institucions i empreses més interessants del bioclúster de British Columbia amb un programa dissenyat per a les empreses espanyoles i organitzat pel Consolat de Canadà a Barcelona i el Life Sciences British Columbia, els dies 27 i 28 de gener.

Per què és interessant participar-hi?

  • Per establir reunions one-to-one preprogramades amb les empreses participants. En l'edició de 2009 es van realitzar més de 3.450 reunions.
  • Per buscar nous projectes, aliances, acords de recerca, transferència tecnològica i comercialització en diverses àrees i disciplines amb empreses nord-americanes punteres en el camp de la biotecnologia i farmacèutic. 
  • Per ampliar la xarxa de contactes amb els més de 1.100 participants, incloent representants de fons de capital risc, a través de les diverses sessions de networking que ofereix el simposi. 
  • Per descobrir les novetats i avenços del sector canadenc biofarmacèutic. 
  • Per fer una presentació de la teva empresa o estar present en el simposi com a empresa expositora.

Inscripcions i informació sobre les borses de viatge i finançament:
ASEBIO (David Fernández, responsable d'Internacionalització) • dfernandez@asebio.com • Tel. +34 91 210 93 10
Genoma España (José María Toro) • jmtoro@gen-es.org • Tel. +34 91 449 12 50 (Ext. 33)

Més informació:
Consulat de Canadà a Barcelona (Aurora Polo, agregada comercial) • Aurora.PoloFerrer@international.gc.ca • Tel. +34 93 412 72 36 (Ext. 3360)

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.