Vés al contingut

REDACCIÓ

Els efectes positius de l'esport són àmpliament coneguts. Ara bé, la correcta aplicació de protocols de tractament en lesions, la promoció de la pràctica saludable de l'exercici físic i el tractament del dolor muscular són aspectes menys populars. La comunitat científico-mèdica catalana d'aquest camp, més concretament del múscul esquelètic i el tendó, estan impulsant una nova estratègia de recerca i d'integració de la recerca i l'educació a través del projecte MuscleTech Network.

MuscleTech Network és una xarxa de coneixement en el camp del múscul esquelètic i el tendó impulsada per la Fundació FC Barcelona i Leitat Centre Tecnològic, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport, i formada per grups de recerca i centres vinculats a aquest àmbit.

Ramon Canal, director dels Serveis Mèdics del FC Barcelona, i Francesc X. Roca, coordinador de MuscleTech Network, faran una xerrada sobre aquest tema, el dia 28 de juny, a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Hi col·labora el Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHRI).

El proper mes de setembre, en el marc del programa d’activitats del Centre Internacional per al Debat Científic, se celebrarà el tercer MuscleTech Network Workshop. Per a més informació de l'anterior edició clica aquí.

Data: 28 de juny de 2011
Hora: 12h
Lloc: Hospital Universitari Vall d’Hebron (Àrea General) • Sala d’actes • Passeig Vall d'Hebron, 119-129 (planta 10a) • Barcelona

Més informació

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.