Vés al contingut

REDACCIÓ

A pocs dies del Fòrum Biocat 2011, que es farà el 24 de novembre a la Casa Llotja de Mar de Barcelona, s’ha posat en marxa una eina de partnering on-line perquè els assistents es coneguin i es posin en contacte abans de la trobada.

El lema del Fòrum 2011, El valor del clúster, posa èmfasi sobre la força que “aconseguim treballant junts com a part activa de la BioRegió de Catalunya”, remarca la Dra. Montserrat Vendrell, directora general de Biocat, però també sobre l’esperit del propi Fòrum, que amb espais com el dinar-networking vol ser una eina efectiva de creació de valor.

El Fòrum Biocat, que és la trobada anual del sector biotecnològic, biomèdic i de les tecnologies mèdiques de Catalunya, reuneix perfils d’actors de la BioRegió molt diferents, des d’empresaris, passant per emprenedors, investigadors, polítics i inversors. Aquesta trobada, que va crear Biocat ara fa quatre anys, “recorda i reivindica l’audàcia dels que segueixen emprenent i impulsant aquest sector, convençuts que la biotecnologia serà una peça clau de la Catalunya del futur”, ha remarcat Vendrell.

Sir Andrew Dillon serà al Fòrum per parlar de l'experiència del NICE britànic, entitat que ha aconseguit ser el màxim referent europeu.

El programa de conferències d’aquest any posa sobre la taula desafiaments importants: com garantir la introducció de la innovació en els sistemes de salut en un moment de restriccions econòmiques globals; com impulsar la medicina personalitzada i obtenir tots els avantatges que ofereix en termes de gestió assistencial, de millora qualitativa de l’atenció i de racionalització del sistema; o com aconseguir transformacions organitzatives positives a l’empresa amb una gestió adient dels recursos humans.

Per parlar d’aquests temes, el Fòrum comptarà amb experts de primera línia internacional, com Sir Andrew Dillon, màxim responsable del National Institute for Health and Clinical Excellence (NICE) britànic, entitat que s’ha constituït en el màxim referent europeu d’aquest àmbit. La presentació de la conferència central del Fòrum Biocat 2011 anirà a càrrec de la Dra. Alícia Granados, directora sènior d’estratègia HTA (Healthcare Technology Assestment) de Genzyme i Ambaixadora de la BioRegió 2010.

   

Galeria de fotos del Fòrum 2010

Organitzen:                              Amb el patrocini de:

        

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.