Vés al contingut

El proper 26 i 27 de setembre tindrà lloc a Barcelona l’ASEBIO Investor Day on inversors d’arreu d’Espanya i Europa es reuniran amb empreses biotec. La cita –organitzada per Asebio en col·laboració amb Biocat, el Parc Científic de Barcelona (PCB) i l’ICEX− consta de dues parts: un fòrum d’inversió el 27 de setembre; i un workshop de la mà de Johnson & Johnson Innovation–JLABS el 26 de setembre.

El fòrum d’inversió representa una gran oportunitat per empreses del sector de la biotecnologia −però també per universitats i centres de recerca− per presentar el seu projecte i tenir una agenda de partnering amb inversors. Entre els inversors confirmats a dia d’avui es troben: Business Angels Network of Catalonia (BANC), BioSeed Capital, Caixa Capital Risc, CDTI, Columbus Venture Partners, CRB Inverbío i DCN Ventures. D’entre totes les sol·licituds rebudes, 30 empreses o projectes seran seleccionats per participar al fòrum. Els interessats han d’enviar el formulari de registre emplenat a Margarita Arriaga (marriaga@asebio.com) abans del 30 de juny de 2017.

Les empreses biotec innovadores que vulguin ser més efectives comunicant el seu pla de negoci a inversors, així com millorar altres aspectes bàsics del business development, poden participar de manera gratuïta al Johnson & Johnson Innovation Training Day el 26 de setembre. Comunicar el potencial dels descobriments d’una empresa, universitat o centre de recerca pot ser molt complicat, per això Lilian Alcaraz −directora de noves empreses i transaccions a Johnson & Johnson Innovation− explicarà alguns trucs i consells pràctics a l’hora de preparar un resum executiu dirigit a inversors. Per altra banda Rick Davis, director sènior de noves empreses i transaccions a Johnson & Johnson Innovation, complementarà aquesta informació ensenyant als assistents les habilitats fonamentals de desenvolupament empresarial per avaluar i gestionar amb èxit les aliances estratègiques i altres oportunitats de creixement potencials. Les places estan limitades a 120 persones i el registre ha de fer-se mitjançant un formulari on-line.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.