Vés al contingut

La 18a edició del Fòrum d’Inversió Healthcare, celebrada el 23 de febrer, va seleccionar 10 projectes innovadors en ciències de la vida i la salut per presentar-los davant de l’audiència del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Organitzat pel COMB, Biocat, Barcelona Activa i ESADE BAN, el fòrum va donar veu a start-up de recent creació que busquen finançament. La sessió va començar amb una presentació d’Innovative Forum, una xarxa que posa en contacte científics amb inversors.

Les empreses presentades van ser GlyCardial Diagnostics, una spin-off de l’Institut Català de Ciències Cardiovasculars que desenvolupa un nou marcador d’isquèmia cardíaca; SEE-Tx, una plataforma de Minoryx Therapeutics especialitzada en la fase de drug discovery per fàrmacs contra malalties rares i New Born Solutions, que treballa en un test no invasiu per predir la meningitis infantil com a alternativa a la punció lumbar. Aquest projecte, de fet, va quedar segon classificat a la final del programa d’acceleració IMAGINE IF! a Cambridge.

També es van presentar ABCDx, que desenvolupa noves eines per classificar, diagnosticar i tractar pacients amb lesions cerebrals; Persei vivarium, una empresa de digital health basada en una plataforma per gestionar i dissenyar millor els processos assistencials als hospitals; ReThink Medical, que com a primer producte de la seva cartera té un catèter urinari; FUSMobile, focalitzada en combatre el dolor crònic mitjançant una ablació no invasiva amb tecnologia d’ultrasons; MJN Neuroserveis, que presenta un dispositiu no invasiu i portable que pot predir una crisi d’epilèpsia abans que es produeixi; Nahil Diagnostics, amb un software per analitzar i interpretar dades de seqüenciació massiva, microbioma i genòmica microbiana i Xkelet Easylife, que ha desenvolupat un nou sistema d’immobilització en cas de fractura.

Pots veure totes les presentacions dels projectes en vídeo a YouTube.

 

Notícia relacionada:

 

Organitza:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.