Vés al contingut

L’Obra Social “la Caixa” i “Caixa Capital Risc”, amb la col·laboració del consorci EIT Health ha obert la convocatòria 2017 del Programa CaixaImpulse.

Aquesta convocatòria forma part dels programes d’acceleració de l’EIT Health i està destinada a investigadors d’universitats, hospitals i organismes no governamentals desenvolupant un projecte innovador en l’àmbit de les ciències de la vida i la salut i que vulguin transferir els resultats del projecte en forma d’una spin-off o acord de llicència.

Els 23 millors projectes presentats rebran fins a 70.000 euros per desenvolupar el projecte, ajuda de mentors experts del sector, consultors i empresaris, contacte amb empreses, emprenedors i inversors per valorar els plans de negoci i generar oportunitats; i formació especialitzada en àrees clau com la gestió de projectes, transferència de tecnologia, eines financeres i negociació.

La data límit per enviar sol·licituds és l’1 de març de 2017, i la data màxima per enviar la documentació és el 13 de març de 2017.

 

Més informació sobre la convocatòria:

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.