Vés al contingut

REDACCIÓ

La convocatòria del Programa Innocash 2011 —en la fase de finançament— està oberta fins al 30 d'abril de 2012 i té un pressupost total de vuit milions d'euros. Està impulsat pel Govern estatal i l'entitat que el gestiona és Genoma España.

Aquest programa té una fase de valorització —la convocatòria 2011 ja està tancada—, que consisteix en captar i seleccionar tecnologies innovadores. Posteriorment s'elabora un dossier tecnològic, fruit d'un procés de valorització documental des d'un punt de vista tant tècnic com econòmic, i aquest s'utilitza per atreure inversió privada per desenvolupar projectes innovadors.

La fase de finançament de projectes innovadors, que poden o no procedir de la fase de valorització, consisteix en donar crèdits a empreses de base tecnològica o agrupacions d'interès econòmic (AIE) de l'Estat espanyol perquè puguin tirar endavant els seus projectes de biotecnologia, nanotecnologia, salut, TIC, i energia i canvi climàtic. El pressupost del projecte ha de ser entre 500.000 euros i cinc milions d'euros i executar-se en un període de 12 mesos a 36 mesos. L'import del crèdit concedit no superarà el 50% de les despeses (amb un màxim d'un milió d'euros).

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.