Vés al contingut

El primer diccionari científic empresarial biotecnològic editat en castellà, ha estat presentat per Madrid Bioclúster, l'escola de negocis Aliter i l'editorial Homolegens.

El diccionari recull els termes més rellevants en matèria biotecnològica i es converteix en una eina de consulta per als professionals que envolten la indústria biotecnològica, i que de vegades troben dificultats en un vocabulari tècnic i complex. A part del glossari de termes empresarials, els científics i bioemprendedores trobaran una selecció de les entitats més importants en l'àmbit europeu, la qual cosa pot ser d'ajuda per al desenvolupament de la seva activitat professional.

En el vessant divulgatiu dirigit a la societat en general, el diccionari té com a funció convertir-se en un traductor de paraules, conceptes i expressions que estan directament relacionats amb els beneficis dels resultats de la recerca científica, al mateix temps que faci més accessible aquesta indústria a altres sectors empresarials i inversors relacionats.

La publicació ha nascut en l'àmbit acadèmic, a càrrec de Martín Hernández-Palacios Martín-Neda, director general de Aliter, en col·laboració d'un equip d'alumnes dels màsters de Biotecnologia i Nanotecnologia que s'imparteixen en aquest centre.

Diccionari Científic Empresarial de Biotecnologia
Autor: Martín Hernández-Palacios Martín-Neda
Editorial: Homolegens
Número de pàgines: 422
PVP: 16 euros

 

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.