Vés al contingut

Es tracta de la segona edició d’aquest premi que organitzen conjuntament INKEMIA IUCT GROUP i l’Escola Sant Gervasi i que té l’objectiu de donar impuls econòmic a projectes empresarials de l’àmbit de les ciències de la vida. Es premien els projectes que contribueixen a la creació o al desenvolupament d’un projecte empresarial científic amb seu social a Catalunya.

Els àmbits en els que es centra aquest premi són especialment: farmàcia, biotecnologia, biologia, biomedicina, alimentació funcional, química fina farmacèutica o química verda. Poden participar-hi tan persones físiques com jurídiques, però amb el requisit que les empreses participants no superin els cinc anys d’existència.

El premi està dotat amb 3000 euros, a més de formació valorada en 6000 euros i altres avantatges per a les empreses guanyadores. La data límit per a la presentació de projectes és fins al 15 de gener de l’any vinent. El 31 de gener s’anunciaran els projectes seleccionats a la primera fase, i a finals de febrer es farà pública la resolució del jurat.

Per a més informació consulteu les bases del concurs.

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.