Vés al contingut

La convocatòria per presentar projectes innovadors per a la quinzena edició del Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona ja està oberta. Tots aquells emprenedors que han desenvolupat una idea de negoci en biotecnologia, equipaments mèdics, serveis sanitaris i TIC relacionades amb la salut tenen fins el 21 de setembre per presentar-s’hi a través del formulari oficial.

Les quatre entitats coorganitzadores, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, Barcelona Activa – Ajuntament de Barcelona, ESADE-BAN i Biocat, es reuniran en un comitè de selecció dels projectes el proper 28 de setembre i escolliran els 10 millors, que seran presentats al fòrum.

El 15è Fòrum d’Inversió Healthcare Barcelona se celebrarà el proper 7 d’octubre i esdevindrà, un cop més, un punt de trobada entre les empreses del sector healthcare (tant early stage com equips amb projectes de desenvolupament de negoci) i inversors que podrien estar interessats en finançar-los.

El primer Fòrum d’Inversió Healthcare va tenir lloc el 2010. Des de llavors –i amb dades obtingudes fins la 12a edició–, compta amb 13 operacions realitzades i 9,2 milions d’euros aixecats.

Més informació al web del COMB i a la nostra agenda.

Organitza:

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.