Vés al contingut

L'ICEX ha llançat la convocatòria per participar a la BIO International Convention, la trobada de partnering més important del sector biotecnològic internacional, que enguany se celebra al Boston Convention Exhibitor Center (Massachusetts, USA) del 4 al 7 de juny. La convocatòria inclou dues modalitats diferents de participació, amb i sense estand, amb avantatges en els preus que representen un estalvi d'entre 150 i 250 euros per entrada respecte dels preus oficials oferts per la fira.

El model de participació ha canviat aquest any i el pavelló ICEX (estand número 543) serà comú per a totes les empreses espanyoles, independentment de la bioregió de la qual procedeixin. Per tant, en aquesta edició les empreses catalanes interessades a participar a la fira, amb o sense estand, hauran de gestionar la seva presència directament a través d'ICEX. Biocat assistirà a la fira i contribuirà a la difusió de la presència catalana a Boston, però no coordinarà la delegació ni exercirà d'interlocutora amb ICEX.

Les empreses que vulguin participar en la convenció tenen temps fins al 15 de febrer 2018 per presentar la seva sol·licitud. La sol·licitud s'ha de gestionar online a través de la plataforma d'ICEX (nota: per accedir a la plataforma cal crear un usuari i contrasenya d'empresa prèviament. Per a dubtes o qüestions es pot trucar al 900-349-000).

 

Dues modalitats de participació

Com en les darreres edicions, ICEX ofereix dues modalitats de participació i les dues inclouen l'entrada Convention Acces & Partnering, la més completa de la fira, que permet accedir al sistema de partnering i concertar reunions al Business Forum, a més de donar accés a tot el programa. Així doncs, com ja va succeir en les últimes edicions, no hi ha partnering dins del pavelló, sinó a la zona Business Forum. En ambdues modalitats hi ha l'opció de sol·licitar 1 o 2 entrades de partnering.

La Modalitat 1 de participació inclou un estand propi dins el pavelló espanyol; 1 o 2 entrades Convention Access & Partnering (la més completa, amb accés al sistema de partnering i a tot el programa); 1 entrada d'expositor (Exhibitor Booth Personnel, que permet accedir al recinte firal d'exposició però no al sistema de partnering); la inclusió en el paquet de comunicació d'ICEX (catàleg, nota de premsa, app MyBIO, bloc, mini-site específica per a la Jornada tècnica prèvia, entre d'altres) i 1 invitació i accés a la Jornada tècnica prèvia "Spain Kicks off- BIO ".

El preu general de la modalitat 1 és de 3.255 euros amb 1 entrada de partnering o de 5.355 euros amb 2 entrades de partnering. Per a les empreses que assisteixen per primera vegada a la fira el preu és de 2.620 euros amb 1 entrada de partnering  o 4.615 euros amb 2. En el cas de les empreses que hagin assistit més de 5 vegades el preu és de 3.780 euros amb 1 entrada de partnering o 5.880 euros amb 2. A aquests preus s'ha d'afegir un 10% d'IVA.

La Modalitat 2 (sense estand) inclou 1 entrada Convention Access & Partnering i la inclusió en el paquet de comunicació d'ICEX. El preu general d'aquesta modalitat és de 2.100 euros amb 1 entrada de partnering o de 4.200 euros amb 2 entrades de partnering. En el cas de les empreses que assisteixen per primera vegada a la fira el preu de la modalitat 2 és de 1.995 euros amb 1 entrada de partnering o 3.990 euros en el cas de sol·licitar 2 entrades de partnering. A aquests preus s'ha d'afegir un 10% d'IVA

La darrera edició d'aquesta fira -celebrada al 2017 a San Diego amb la participació de 30 empreses i institucions catalanes - va reunir més de 16.000 delegats de 74 països i va propiciar més de 41.000 trobades de partnering. Així doncs, la BIO és una gran oportunitat per arribar a alts executius i decision-makers que assisteixen a la convenció i per descobrir nous actors de la indústria, forjar col·laboracions i avaluar tecnologies emergents. Per a més informació pots consultar també la pàgina de BIO Boston 2018 al web de Biocat.

 

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.