Vés al contingut

Biocat ha obert les inscripcions pel 9è Curs d’Iniciació a la Bioemprenedoria “Claus per Bioemprendre”, que tindrà lloc el 30 d’abril, 7 i 14 de maig de 18:00 a 21:00h a Barcelona. El curs s’adreça a estudiants i llicenciats en ciències de la vida, estudiants de màster, doctorats i joves investigadors.

L’objectiu de les jornades és apropar l’experiència personal d’alguns dels bioemprenedors més rellevants de la BioRegió de Catalunya i explicar els seus secrets per emprendre en el sector: des de la identificació de bones idees científiques fins a aconseguir un projecte empresarial d’èxit.

La inscripció es pot fer fins el 23 d’abril de 2019 i les sessions tindran lloc a l’Auditori Esteve del Centre Esther Koplowitz (CEK). El preu és de 35 euros per tot el curs.

 

Com emprendre al sector biotecnològic?

“Claus per Bioemprendre” consta de tres sessions on es mostra el paper de l‘emprenedoria en el desenvolupament de la biotecnologia; els primers passos des de la idea fins a les primeres rondes de finançament; i les fases i socis que conformen el cicle de vida d’una empresa biotecnològica.

L’edició d’aquest any comptarà amb la participació de:

 

Consulta aquí el programa complet del 9è curs “Claus per Bioemprendre” 

 

“Al llarg d’aquest curs, bioemprenedors d’èxit comparteixen la seva experiència personal, la passió per l’emprenedoria, per iniciar un projecte i per crear valor per a la societat –destaca Jordi Naval, CEO de Biocat-. Els assistents coneixeran de primera mà els encerts, fracassos, problemes i satisfaccions que comporta bioemprendre”.

El curs “Claus per Bioemprendre” compta amb la col·laboració de l'Associació de Biotecnòlegs de CatalunyaCataloniaBio & HealthTech, i el suport de la Fundació Dr. Antoni Esteve.

 

Registra’t per assistir al curs “Claus per Bioemprendre".

Etiquetes:
Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.