Vés al contingut

El projecte Boost4Health del programa Interreg North-West Europe ha obert una nova convocatòria d’ajuts d’internacionalització per a petites i mitjanes empreses.  Aquests vals o vouchers ofereixen a les pimes suport financer per a formació, assessorament, accés a activitats i connexions amb proveïdors europeus amb l’objectiu de potenciar el seu creixement internacional. Boost4Health atorgarà 110 vals en total aquest any a través dels seus partners regionals. Les empreses de la BioRegió interessades poden sol·licitar aquests vals a través de Biocat fins setembre del 2021. 

Jornada informativa sobre els ‘vouchers’ Boost4Health

El proper 9 de març tindrà lloc una jornada informativa en la qual s’explicarà el funcionament dels vals de suport de Boost4Health i CE4BIG i quines empreses poden accedir-hi. A més, es presentaran casos d'èxit de pimes que en darreres edicions han obtingut aquest micro-finançament com és el cas d’Avida Biotech, empresa que desenvolupa productes preventius i terapèutics per a malalties infecciones causades per alguns virus. També hi haurà un espai per a contactar amb altres partners europeus.  

REGISTRA'T  A LA SESSIÓ INFORMATIVA

Com demanar micro-finançament a través de Boost4Health

El projecte Boost4Health del programa Interreg North-West Europe permet a les pimes portar les seves innovacions als mercats estrangers de les regions Boost4Health: BioRegió de Catalunya (Espanya); Wallonia (Bèlgica); Dinamarca (tot el país); Bretanya (França); Pays de la Loire et Centre (França); Hauts-de-France (França); BioRegio STERN a Baden-Wurttemberg (Alemanya); Província de Brabante Septentrional (Països Baixos); Província de Gelderland (Països Baixos); Província de Overijssel (Països Baixos); Comtat de Kent (Regne Unit) i Gran Manchester (Regne Unit).

Una de les línies d’acció de Boost4Health és el suport financer per incentivar la col·laboració transnacional. Les pimes poden optar a micro-finançament amb l’objectiu de dur a terme activitats d’internacionalització i validació.

El finançament es concreta a través de l'emissió periòdica de dos tipus d’ajuts: 
  • Vals de connexió (fins a 500€) amb l’objectiu que les pimes es posin en contacte amb els proveïdors de serveis del nord-oest d’Europa a través d’esdeveniments en línea o activitats de matchmaking tant presencials com virtuals.  Per exemple, per cobrir els costos de desplaçament o pagar el registre a un esdeveniment.
     
  • Vals de suport (fins a 1.500€) orientats a establir una col·laboració internacional, la qual pot consistir en l’exploració d’un nou mercat, el desenvolupament de productes i en investigació.

Per sol·licitar algun d’aquests vals, les pimes s’han d’inscriure al web de Boost4Health. Un cop registrades, podran sol·licitar el tipus de val que més els interessi (poden demanar fins a un màxim d'un val per a cada categoria). D'altra banda, les empreses interessades en prestar serveis a pimes innovadores del sector es poden inscriure al programa com a proveïdor de serveis

Us recomanem contactar amb el partner regional de Boost4Health (en el cas de Catalunya, amb Biocat a través del correu biocat@boost4health.eu).  

Subscriu-te a les nostres newsletters

Totes les novetats de Biocat i del sector de les ciències de la vida i la salut a la teva safata d'entrada.